Fućkaš more, mi plešemo na Bazenima! Tri partya, tri srijede za redom!

Ne trebamo mi more, fućkaš more, mi plešemo na Bazenima!


Zvukovi tech housea i EDM-a dok se kupamo i sunčamo napokon će nam pružiti priliku da atmosferu morske klubske glazbe uživamo na našim vanjskim Bazenima!Organizirali smo za vas tri srijede za redom kako bi prerezali tjedan i dobro se naplesali, a da vam ne smetamo vikendima.

Termini:
Početak je uvijek u 17:00 sati, a party traje do 22:00 sata, u skladu s radnim vremenom Bazena.

Datumi i Izvođači:
10.7. – Yapa
S gotovo 40 godina iskustva na hrvatskoj DJ sceni, Yapa, vlasnik Libero Light & Sound Experience produkcije za evente, postao je živi svjedok nastanka i postojanja hrvatske rave party kulture.
Facebook: Yapa
Instagram: djyapa_
YouTube: djyapacro

17.7. – BOSE
TECH GROVES
Kroz svoj DJ set će nam prenjeti atmosveru i glazbu koju mixa na Zrću gdje je RESIDENT! Bose je dvadesetdvogodišnjak koji se prvi put s elektroničkom glazbom susreće kao dijete preko CD-a u roditeljevom autu, ATB, Paul van Dyk, Sven Väth, Kraftwerk, Chemical brothers, Depeche Mode itd. Prije 4 godine počinje njegov trud u sakupljanju glazbe i sviranju. Njegovo preseljenje u Frankfurt 2019. dodatno proširuje vlastito glazbeno opredjeljenje, izlascima nadograđuje iskustvo te interes prema glazbi. Strastveni je zaljubljenik u Techhouse, Deeptech i Minimal, ubrzo dobiva pozive za svirke u najdražem mu, Zagrebačkom hramu sreće Boogaloou, te ga sve cešće možemo i tamo čuti. Bose se lako prilagođava situaciji u klubu i prepoznatljiv je po konstantnim vožnjama u setovima i obaveznim masnim bass linijama. Kada čujete Bose, znajte da je riječ o dobrom grooveu!
https://on.soundcloud.com/VbacL
https://www.instagram.com/bose.groove/

24.7. – Antony Kay
Mladi i perspektivni DJ varaždinskog kraja koji izvrsno mixa tech-house i komercijalnu glazbu u zanimljive DJ setove. Uzori su mu James Hype, John Summit.

Muzika je na naš trošak, vi samo trebate kupiti ulaznicu za Bazene!

Vidimo se u srijedu! Fućkaš more!!!

Organizatori i Partneri:
Grad Varaždin
Gradski bazeni Varaždin
Varaždinski.hr
Varaždinske vijesti
Radio Sjeverozapad 96.7 FM
Libero Eventi
Dance Factory