Nezaboravni sauna programi u subotu 04.11.2023.

Dragi gosti Wellness centra Bazeni Varaždin,

Imamo sjajne vijesti za sve ljubitelje sauna! U subotu, 04.11.2023., u našem wellness centru pripremili smo za vas nevjerojatan događaj koji ne smijete propustiti. Priključite nam se od 16:00 do 20:00 sati u našem ekskluzivnom Sauna Programu koji će vas odvesti na nezaboravno putovanje opuštanja i uživanja.

Što vas očekuje:

7 Vrhunskih Sauna Majstora i Majstoricah iz Hrvatske i Slovenije: ova ekipa majstora donosi bogato iskustvo i znanje u svijet naših sauna. Spremni su vas povesti na putovanje kroz različite freestyle i show programe, pružajući vam priliku da doživite saune na potpuno novi način.

Iskusite vrtloženje zraka obogaćeno mirisima u našim finskim i parnim saunama. Ovaj doživljaj će potaknuti vaša čula i pružiti duboki osjećaj opuštanja. Naši majstori i majstorice saune pobrinut će se da vaša koža zablista i osjećate se osvježeni. Raznovrsni pilinzi osiguravaju da napustite saunu osjećajući se potpuno novi!

Programi su organizirani svakih 30 minuta, tako da možete prilagoditi svoje iskustvo prema vlastitim željama i potrebama. Ovo je vaša prilika da uživate u sauna programima koji najviše odgovaraju vama.

Program je besplatan uz kupljenu ulaznicu za saunu u datom terminu. Očekuju vas besplatni pilinzi, voćne salate, čajevi i ostala pića.

Radujemo se vašem dolasku