OPĆE INFORMACIJE

Tradicionalni način masiranja obuhvaća rastezanje kojim se uklanja umor i opuštaju napeti mišići, stimulira se krvotok, stvara se osjećaj ugode i opuštenosti. Masaža iskorištava sve sastojke eteričnih ulja tako da oni djeluju na kožu, a svojim ugodnim mirisima opuštaju tijelo i duh.

Masaža lica obuhvaća i vratni predio ramena. Istinita je uzrečica da naš teret nosimo na ramenima. Svakodnevne poteškoće i stresne situacije zaista se “skupljaju” u vratnom i ramenskom predjelu, što osjećamo kao napetost i bolove. Masažom se opuštaju napeti mišići i ponovo uspostavlja osjećaj ugode.

ŽELITE TERMIN? NAZOVITE NAS!

Predbilježbe za masažu se vrše na telefonski broj : 099 359 8883

O MASAŽI

Terapija masažom je jedna od najstarijih metoda liječenja, za koju se smatra da se koristi već 5000 godina. Korijeni masaže sežu do istočno Kineske kulture koja je prije 4700 godina koristila masažu za ublažavanje bolova nastalih od teškog fizičkog rada. U grobnicama Starih Egipćana pronađeni su crteži na kojima su se prikazivali obredi masaža. Čak su i veliki grčki i rimski junaci često koristili masažu, dok je najpoznatiji i najraniji korisnik masera bio Julius Caesar koji je koristio masažu za smirivanje živčane napetosti.

U zapadnoj medicini najpoznatija je Švedska tehnika masiranja. Prvi put je primijenjena u 19 stoljeću. Švedski terapeuti su preuzeli tehnike tradicionalne Kine, Indije, Egipta, Grčke i Rima te prilagodili je potrebama modernog čovjeka. Masaža ne lijeći bolesti ali sigurno može da popravi opće stanje organizma, ublaži tegobe i ubrza proces oporavka.

DOBROBITI ZA TIJELO

1. Opuštanje cijelog tijela
2. Ublažavanje kroničnih bolova
3. Poboljšavanje cirkulacije
4. Eliminacija otrova iz organizma
5. Poboljšanje sna
6. Smanjenje krvnog pritiska
7. Smanjuje stres i živčanu napetost
8. Poboljšava imunitet
9. Ubrzava oporavak poslije bolesti
10. Poboljšava koncentraciju
11. Zateže kožu

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom 7 –15 sat
Utorkom  7 – 21 sat
Srijedom 7 – 21 sat
Četvrtkom 7 – 21 sat
Petkom 7 – 21 sat
Subotom 8 – 15 sati

OBAVEZNA PREDBILJEŽBA ZA WELLNESS PAKETE I MASAŽE NA BROJ TELEFONA 099 359 8883!

KAD MASAŽA NIJE PREPORUČLJIVA

Masažu ne treba primenjivati kod unutrašnjih povreda, visoke temperature, unutrašnjih i vanjskih rana ili kod osoba koje su srčani bolesnici. Ne preporučuje se ni pacijentima kod kojih je prisutna venska tromboza donjih ekstremiteta.

CJENIK

 

Skip to content