fbpx


OPĆE INFORMACIJE

Program za djecu predškolske dobi, već od prve godine života, uz moguće prisustvo roditelja. Cilj programa je privikavanje djece na vodeni ambijent i priprema za učenje plivanja. Primjenjuju se razni zabavni sadržaji, šarene i vesele igračke i pomagala. Sve programe vode stručno osposobljeni učitelji plivanja, treneri i profesori tjelesne i zdravstvene kulture.

VAŽNO!

Za vrijeme COVID-19 mjera, održavaju se samo grupe za djecu od 4 do 6 godina., utorkom i petkom od 18:00 do 18:40.

Treninzi počinju od 15.09.2020.

 

KONTAKT

Sve detaljnije informacije o programu i prijave za program moguće je dobiti na recepciji bazena svakim radnim danom od 07-22, subotom i nedjeljom od 08-22 ili na telefon 215 366.

TERMINI

Starija grupa od 4 do 6 god. utorkom i petkom od 18:00-18:40

CILJEVI PROGRAMA

Savladati strah od vode
Razvoj tjelesnih sposobnosti kroz igru i zabavu
Unaprjeđenje zdravlja (DISANJE, SRČANO-ŽILNI SUSTAV, KOSTI, MIŠIĆI I TERMOREGULACIJA)
Izgrađivanje samostalnosti, samopouzdanja i socijalnih vještina
Usvajanje osnovnih plivačkih sadržaja (PRILAGODBA NA VODU, DISANJE, RONJENJE, GLEDANJE POD VODOM, PLUTANJE, KLIZANJE U VODI, RAD RUKU I NOGU, SKOKOVI U VODU)

Sve aktivnosti se provode kroz elemente igre i pjesme, pod vodstvom naših trenera!

Temperatura vode je 31,7 stupnjava celzijevih, kvalitetu vode u bazenu determinira Pravilnik o higijenskim standardima za vode u bazenu, te se kvaliteta svakodnevno kontrolira i nadzire.

Cijena Vodenog vrtića je za 2 puta tjedno, odnosno 8 dolazaka mjesečno 150 kuna za dijete i jednog roditelja (roditelj ima slobodan ulaz u bazen samo u mlađoj grupi).